Roel Teeuwisse

Afgewezen voor de toneelschool deed hem als tweede keuze op de hotelschool belanden. Daar werd hij besmet met het ‘service‘ virus waarmee hij inmiddels al ruim 25 jaar een vaste basis vindt bij American Express. Als Lifestyle Consultant kent hij als geen ander de weg in de wereld van hotels, restaurants, theater, kunst en cultuur. In 2017 heeft hij de opleiding tot Nationaal Gids afgerond.


Carin Verdikt 

Als (chef)kok werkte zij in internationale hotels en restaurants en met haar vakkennis en creativiteit duurde het niet lang voordat zij een plek in de Lekker Top 100 bezet hield en de culinaire dochter van Maartje Boudeling werd genoemd. Johannes van Dam verzuchtte ooit in het Parool ‘hier staat iemand in de keuken die kan proeven’. Met deze kennis gaf zij les aan de koksopleiding in Amsterdam en leidde zij koks op tot leermeesters in de keuken. Ook leden van de koninklijke familie mocht zij tot haar leerlingen rekenen en verzorgde zij diners aldaar. In 1996 startte zij haar eigen bedrijf ‘Koksmétier’ dat zich toelegde op het geven van kooklessen en het verzorgen van diners aan huis of op locatie. De opleiding ‘Wijn / Spijs’  aan de Academie Gastronomie en een specialisatie in Italiaanse en Spaanse wijnen maakte het plaatje compleet.